HTML

te is?

No para..normálisnak lenni nem nehéz,csak fárasztó néha..

Friss topikok

  • Bloggy01: Tengrit a Yotengrit-könyvek szerint az osztódás előtti állapot, Yotengrit az utáni állapot, Gonuz ... (2012.12.30. 22:59) Tengrit,az ősi Istenség
  • leuwen: Sajnos muszáj erővel fellépni a természet oldalán is, mert a fejlődő gazdaság nem kímél semmit. A ... (2010.02.27. 09:10) Védd a fákat!-egyél hódot! :)
  • te is!: Mindig mosolyt csalsz az arcomra Szolnoki Boszi! :] (2009.04.11. 05:19) Bocsi..tavasz van:)
  • te is?: @te is!: Jól van,jól van! Itt vagyok már és írok ezerrel:))) (2009.04.01. 19:25) Ahol alszik a kenyérke
  • te is!: Mi magyarok mindig zűrösek vagyunk és mindig kavarunk jobbra-balra... Sosem tudunk nyugodtan élni.... (2009.03.20. 09:32) Bábelben is a magyarok kavartak?:)

Linkblog

2009.03.10. 17:09 te is?

angyali íromány.)

Szia Kedves Te!

Valahogy mindig azokat a dolgokat igyekszem megmagyarázni,amelyek megmagyarázhatatlanok.
Ilyenek például az angyalok.Már az gondolatmenet indulásakor felvetődik a kérdés,hogy vannak-e angyalok,vagy nincsenek?Ha vannak,milyenek és hol élnek? Látható vagy láthatatlan lények ?Kifélék ,mifélék?Honnan tudhatom,hogy vannak,hogy segítenek,hogy vigyáznak rám?
Ezekre a kérdésekre sajnos nem tudom a választ.Azt viszont hiszem,hogy angyalok pedig vannak.
Én még a földi angyalokban is hiszek,akik itt élnek közöttünk és nem tudjuk,csak érezzük,hogy angyali teremtések. Kedvesek,mosolygósak,segítőkészek,elnézők,figyelmesek,megbocsátók és elnézők.Szóval olyanok,mint az anyák:)Persze,az anyák között is lehetnek angyalok,de az angyalok között tuti,hogy nincsenek anyák.Az angyaloknak ugyanis nincs nemük.Na,nem a földi angyalokra gondolok,ők persze hús-vér emberek,akik azért születtek a földre,hogy önkéntes küldetést vállalva igyekezzenek enyhíteni a gondokat,bajokat.
Az "igazi" angyalokról beszélek,akik valahol egy párhuzamos dimenzióban élnek és minden pillanatban velünk vannak,segítenek,vigyáznak ránk.Hát persze ezt a párhuzamos dimenziót kicsit nehéz felfognom racionális elmémmel,de azért hiszem,hogy ez így van,hogy létezik ilyen itt,mellettünk,csak épp láthatatlanul.Jó hinni ebben.Megnyugtató a tudat,hogy igazán nagy baj nem érhet és ez az én esetemben hatványozottan fontos,amilyen szétszórt és figyelmetlen vagyok néha.:) Ha figyelünk az angyalokra,mindig megsúgják,mi a helyes,mi nem.Úgy hívjuk,intuíció.)Csak épp hajlamosak vagyunk nem figyelni rá.Pedig sokszor segítene.
Amikor még az ember icipici,annyira tud hinni az angyalos-tündéres mesékben..aztán egyszer csak arra ébred,hogy felnőttként gondolkodik és nem hisz többé..Nagy kár.Persze,az angyalok sosem haragszanak ezért,ahogy másért sem,mivel ők ezt az érzést nem ismerik.
Egyszerűen szeretnek feltétel nélküli,őszinte,igaz szeretettel,ők azok,akik tényleg nem várnak semmit érte,még viszont szeretetet sem.
Az angyalok léte olyan egyszerű és kézzelfogható,mégis annyira hihetetlen és megfoghatatlan..Hát igen..ez kissé ellentmondásosnak tünhet,de hidd el,tudom,miről beszélek.
Például olyan esetek bizonyítják ezt számomra,amikor kilátástalannak érzek egy helyzetet,ami varázsütésre az utolsó pillanatban megoldódik.Nem,nem,ne gondold,hogy valaki más oldja meg helyettem.Én magam találom meg a megoldást olyan kérdésekben,amelyeknél már semmi reményt nem látnál.De azért ilyenkor felvetődik a kérdés,hogy vajon akkor miért nem oldottam meg korábban a dolgot? Hát persze,hogy az angyalok sugallják a megoldást ilyenkor.)
Aki nem hiszi,járjon utána.Én hiszem.)
Ne gondold ám,Kedves Te,hogy én valami okkultista,dogmákkal élő,elvarázsolt valaki vagyok.Nem bizony!Nagyon is tudatos vagyok a saját dolgaimban és a másokéban még inkább.Mert a mások bajára sokkal jobban rálát az ember és így sokkal könnyebben segít másokon épp ezért,mint önmagán.Abban viszont mindenképp hiszek,hogy ha valamit nagyon akarok és nagyon nem akar sikerülni,akkor annak nem is kell sikerülnie.
Utólag mindig be is bizonyosodik,hogy ez így igaz.
Ez tipikusan olyan írás,amelyet képtelenség normálisan befejezni,mert annyit lehetne még beszélni róla,de inkább majd holnap folytatom,mert félő,hogy megunod olvasni.Mesélek majd arról,hogyan is tanítják az angyaltanfolyamokon azt,hogy az angyalokkal pl hogy lehet kommunikálni.
Addig is vigyázzanak rád az angyalok és legyen boldog,szép napod.)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://teisparanormalis.blog.hu/api/trackback/id/tr54993996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

te is! 2009.03.14. 22:10:57

Szerintem te is egy Angyal vagy! :)
süti beállítások módosítása