HTML

te is?

No para..normálisnak lenni nem nehéz,csak fárasztó néha..

Friss topikok

  • Bloggy01: Tengrit a Yotengrit-könyvek szerint az osztódás előtti állapot, Yotengrit az utáni állapot, Gonuz ... (2012.12.30. 22:59) Tengrit,az ősi Istenség
  • leuwen: Sajnos muszáj erővel fellépni a természet oldalán is, mert a fejlődő gazdaság nem kímél semmit. A ... (2010.02.27. 09:10) Védd a fákat!-egyél hódot! :)
  • te is!: Mindig mosolyt csalsz az arcomra Szolnoki Boszi! :] (2009.04.11. 05:19) Bocsi..tavasz van:)
  • te is?: @te is!: Jól van,jól van! Itt vagyok már és írok ezerrel:))) (2009.04.01. 19:25) Ahol alszik a kenyérke
  • te is!: Mi magyarok mindig zűrösek vagyunk és mindig kavarunk jobbra-balra... Sosem tudunk nyugodtan élni.... (2009.03.20. 09:32) Bábelben is a magyarok kavartak?:)

Linkblog

2009.03.09. 20:50 te is?

Már megint semmi,ami nem semmi..:)

Szia,kedves Te!:)

 

Ma megint semmi téma nincs,amiről ide írhatnék neked.

Nehéz ez a blogger élet,nem vitás..Amikor érzed,hogy írnod kéne,de üres a fejed,na akkor jön az a kétségbeesett kisérlet,hogy elkezdessz írni valamit és előbb utóbb lesz belőle úgy is valami.Vagy nem.De ezt előre sosem lehet tudni.Mert ugye,írni bármiről lehet,még a semmiről is hosszasan,Kimerítően elemezheted,hogy a semmi miért nem semmi.Mert ha már semmi ,akkor valaminek lennie kell.Egyáltalán létezik olyan,hogy semmi?Elvileg kellene,hogy létezzen,nyilván azért keletkezett a szó,de mivel mindig mindenhol van valami,érdekesen tudom elképzelni a semmit...mert elképzelem nyilván valamilyennek.Az ember ugyanis mindent elképzel,amiről beszél,vagy gondolkodik.Képekben gondolkodunk ugyanis.Színes,érdekes képek sora száguldozik az elménkben gondolkodás közben,mert ugye,nem csak a szemünkkel látunk,bár sok ember nem akar másként látni.Olyanok ezek az emberek,akiknek minden vagy fekete,vagy fehér..nincs átmenet,nincs kompromisszum,nincs képzelet,csak realitás van.Nem szeretnék képzelet nélkül élni.

A képzelet színessé teszi a szürke,unalmas hétköznapi világot is.Színesben látni a világot csodás adomány a sorstól.Annyi keserűség,annyi bánat és szomorúság van a világon,hogy ha nem lenne szárnyaló.színes képzelet,talán mindenki depressziós lenne egy idő után.De szerencsére szép,színes álmokkal az őszies,borongós,szürke világ is napfényessé , barátságossá válhat.

Hát..továbbra sem jutott eszembe semmi okosság,így most abbahagyom az írást,mert nincs értelme erőltetni a dolgot.Majd írok Neked holnap.Jó?:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://teisparanormalis.blog.hu/api/trackback/id/tr5992229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása