HTML

te is?

No para..normálisnak lenni nem nehéz,csak fárasztó néha..

Friss topikok

  • Bloggy01: Tengrit a Yotengrit-könyvek szerint az osztódás előtti állapot, Yotengrit az utáni állapot, Gonuz ... (2012.12.30. 22:59) Tengrit,az ősi Istenség
  • leuwen: Sajnos muszáj erővel fellépni a természet oldalán is, mert a fejlődő gazdaság nem kímél semmit. A ... (2010.02.27. 09:10) Védd a fákat!-egyél hódot! :)
  • te is!: Mindig mosolyt csalsz az arcomra Szolnoki Boszi! :] (2009.04.11. 05:19) Bocsi..tavasz van:)
  • te is?: @te is!: Jól van,jól van! Itt vagyok már és írok ezerrel:))) (2009.04.01. 19:25) Ahol alszik a kenyérke
  • te is!: Mi magyarok mindig zűrösek vagyunk és mindig kavarunk jobbra-balra... Sosem tudunk nyugodtan élni.... (2009.03.20. 09:32) Bábelben is a magyarok kavartak?:)

Linkblog

2009.02.08. 13:41 te is?

Váltsunk ma is dimenziót!

Szép napot,kedves Te!

Hát újra itt..

Ma is váltanám a dimenziót,mert ennél azért lásd be,csak jobb lehet!Vagy mégsem?

Ki tudhatja ezt előre..Próba ,szerencse!Váltásra fel!

Bár tegnap valaki azt mondta,nem kéne nekem ilyesmiről blogot írni.Persze előtte megtette a saját kis tiszteletkörét,hogy jó kis blog ez..meg hogy jaj de ügyes kis írás..és csak így tovább..de valami másról,mert ez ugyan kit érdekel.?!:)

Hát ki tudja..lehet,hogy igaza van.Lehet,hogy nem is való nekem a blogírás.Ma reggel is sikerült egy laza mozdulattal az éterbe röpítenem életem talán legjobb blogbejegyzését...nem akarta menteni a rendszer..gondoltam,frissítem az oldalt..:D

Írásom azóta már egy új dimenzióban szárnyal a térben,ahová csak a gondolat érhet el...

Neki már sikerült,nem kétséges.:)

Az Inkák azért tudhattak valamit..Ők a naptárukat csak 2012-ig írták..Bár az is lehet,hogy akkor megunta a dolgot ,aki írta és azt gondolta: -Én már jó előre megcsináltam ezt a naptárt,ideje nyugdíjba mennem.Mire odajutunk,majd csak továbbírja valaki..Mi meg itt mindenféle talányokat bogozgatnánk,hogy világvége,vagy dimenzióváltás,esetleg "csak" korszakváltás lesz akkor..Jó,jó..tudom,hogy a korszakváltás sem apróság,na de a másik két lehetőséghez képest mégiscsak kis dolognak számít.:)

Én mondjuk,apró kis értelmemmel a cunamit is el tudom úgy képzelni,mint annak következményét,hogy a Föld épp akkor ér arra a pontra,ahol majd átugrik abba a bizonyos másik dimenzióba itthagyva teret és időt..Gondolj bele..odaér a határhoz..és a surlódás hatalmas lökéssel taszítja vissza a Földet ebbe a dimenzióba,amitől az óceánok mélyén megremeg a lelke és ez a remegés okozza a szökőáradatot..Lehet,hogy fura Neked,de én látnék ebben realitást..

Valamiképpen meg kell magyaráznom magamnak a dolgokat ahhoz,hogy el tudjam őket fogadni.Na,jó,na jó..mondhatod most,hogy akkor minden romokban heverne az ugrás pillanatában..de ez már egy másik gondolatsort vonna maga után..

Most félbehagyom ismét.

Majd írok,ha bírok.Most ennyi volt a fejemben..

Legyen derűs,szép napod!:)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://teisparanormalis.blog.hu/api/trackback/id/tr71930017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZsiNor · http://ursius.hu 2009.02.08. 16:13:24

Drága Te is?!

Nem hiszem, h aki írta neked, h nem jó ilyenről blogot írni, annak sok köze lehet a blogokhoz vagy bármi ilyen nemű írásfajtához... A blog saját természetünk kinyilatkoztatása, gondolataink, történéseink, s aggodalmaink színhelye. Nekem tetszik, amit írtál, még ha a 2012-es End of the World gondolat annyira nem is mozgat, szívesen elolvasom a szinapszisodat a témával kapcsolatban. :D Szórakoztat. :D
Beszélünk hamarosan! Csak így tovább, kiscsaj!

te is? 2009.02.08. 16:49:20

@ZsiNor: Jaj,kedves Ven,úgy kellett nekem ez a biztatás most,mint egy falat kenyér:)
Örök hálám érte! Köszi:)
süti beállítások módosítása